Hopp til innholdet
Søk
Close this search box.
Home » Blogg » Selge bolig i sommer

Selge bolig i sommer

  • av
HUS

Skal du selge bolig i sommer, begynner tiden å bli knapp. Med enkle og rimelige grep, kan du allikevel rekke det. Ikke begynn på noe stort. Du kommer langt med en fasade med noe grønt, og null rot. Ryddighet og renhet får de fleste av oss til på noen dager, eller betal noen for å gjøre det for deg. Ikke bortprioriter dette, førsteinntrykket må sitte. Rydd bort personlige eiendeler, luft godt og invester i noen blomsterbuketter. Og visningene kan begynne.

Selge bolig i sommer

Boligstyling er et litt finere ord for å pynte hjemme og ha det fint rundt seg. Hva kan du gjøre for at boligen din skal skinne klarest mulig og skille seg ut i mengden? Mye kan du gjøre selv og du kommer langt med en malekost og lyse ideer.

Boligstyling er ikke hokus pokus. Det handler om å slippe inn lyset og la originale detaljer få komme til sin rett. Ofte gir en miks av nytt og gammelt enda hjemmehygge. Små detaljer som lyse gardiner kan gjøre stor forskjell. Ikke vær redd for å prøve deg frem.

Et godt hjem er et hjem du har lyst å være i. Det handler ikke bare om interiør, men om stemning og energi. Hold det enkelt og lyst om du er usikker. Små og klassiske detaljer som er deg bidrar mye til god stemning og riktig energi.

Tenk nytt om bolig

Ofte blir vi mer opptatt av å ha det som andre og glemmer at vi ved å vise litt personlighet i interiøret, vil skille oss ut i positiv forstand. Ikke bo i noen andres forestilling av hva et hjem skal være, men skap noe eget som er skikkelig deg.

Boligstylist1 er stedet du går til når du trenger inspirasjon og gode tips. Vi viser deg enkle prosjekter trinn for trinn og gir deg råd om de større prosjektene som kanskje fagfolk må ta seg av. Du kan fortsatt være med i prosessen og med et tett samarbeid er kanskje sjansene større for at du blir ordentlig fornøyd og får det akkurat som du vil ha det.

Interiør på sparebluss

Både Kong Salomon og Jørgen Hattemaker kan skape noe nytt uten å bli blakke. Kjøp brukt, hent gratis og tenk utradisjonelt. Kan noe gammelt kombineres på en ny måte? Kan en gjenstand få et nytt bruksområde? La bare fantasien sette en stopper og ikke lommeboken. Våg å drømme deg bort.

Boligstylist1 vil gjerne høre din meining. Ris og ros og forslag taes imot med takk. Fortell oss gjerne om dine prosjekter og hvordan du løste de. Også de som ikke fungerte, vil vi gjerne høre om. Slike har vi alle hatt. Så del dine erfaringer med oss idag.

La bare fantasien setter grenser.

Utrolig mye kan bli skapt når vi tenker litt utenfor rammen. Våg å tenke annerledes og ikke vær redd for å feile. Trening gjør mester og alle får ikke alt til, hver gang. Ikke mist skapergleden eller interessen for interiør.

Boligstylist1 går aldri tom for gode ideer og nye forslag. Er det noe vi burde ha med, tips oss. Her skal det være enkelt å finne frem og du skal få tips som ikke koster skjorte og som du med stor sannsynlighet skal kunne lykkes med helt selv.