Hopp til innholdet
Søk
Close this search box.

Interiørtips

Interiørtips sier de, og du hører bare «zzz». Elementære innredningstips er hendig å kunne. Om så bare for å belære andre. Her får du noen tips som tar deg fra interiør zero til hero på under fem minutter. Er du klar? Ikke sett alle møblene langs veggene og slipp lyset inn. Ikke velg skjærende farger til små rom og ikke la fargen på veggen bestemme interiøret. Unngå veldig store møbler på små flater og vice versa. Verre er det ikke.

INTERIØRTIPS

Interiørtips for deg som ikke er spesielt interessert

Dekorere bolig må være noe nordmenn bruker mest tid på. Og penger. Det tar liksom aldri slutt. Det er enstavs her og 400 tråder der. Alltid kan noe fornyes og hvert tema må snakkes om i det uendelige.

Hvorfor skal du interessere deg for interiør? Å bruke interiør riktig kan øke bokvaliteten og gi deg mer energi. Det kan gjøre det lettere å konsentrere seg og hjelpe deg med å holde det ryddig og rent og ha et hjem med bedre flyt. Enkelt og greit.

Om du kan noen grunnleggende regler om interiør, kan du rocke festen og rett og slett få et mer behagelig liv. Med litt kunnskap kan du gjøre stor forskjell i hjemmet ditt, og gi både deg selv og de du bor sammen med en opptur.

Hvordan lære det viktigste, ganske fort.

Du kan enkelt lære deg det grunnleggende

På null komma niks kan du lese og lære det mest elementære på Boligstylist1. Her er det lett å finne frem, og lesestoff som er både informativt og nyttig uten tåkeprat og masse faguttrykk. God lesing.

Boligstylist1 er en ny side som kortfattelig og lettfattelig tar deg med til nye trender, tilbake til det grunnleggende og gir nye råd forankret i verden vi leier i. Vi bruker alt fra eksperter til nybegynnere og selverklærte hobbynerder for at du skal få et så bredt leseutvalg som mulig. Her finner du noe for ethvert ferdighetsnivå.

INTERIØRTIPS

Dekor av bolig

Er det mulig å dekorere uten å kunne for mye og uten å tømme kortet? Klart det. Dekor handler mer om det du liker og å uttrykke din personlighet gjennom pynt og mønstre og farger.

Dekorere bolig med enkle grep og uten å tømme kortet. Kan du gjenbruke noe du har eller få noe gratis? Med nål og tråd og litt tøy til overs, kan selv små forandringer gjøres. Et bånd på en gardin, eller en lyslenke kan gjøre stor forskjell. Prøv deg frem og vær kreativ med hodet, og ikke med kortet.

Er Bolistylist1 for alle?

Det kortet svaret er ja! Du trenger ikke være fagperson eller interiørnerd for å finne noe hos oss. Vi går bredt ut og siden de fleste kommer borti «noe med interiør» iløpet av livet, skal du enkelt kunne navigere deg frem Her på siden.

Boligstylist1 har som formål å nå alle. Vi skal øke interessen din og gi deg grunnleggende kunnskaper og inspirere deg. Om så bare til å avslutte det du startet på eller få svar på den ene tingen du lurte på. Her er ingen spørsmål for dumme og det å prøve og feile en viktig del av opplysningsdelen. Velkommen til oss.

INTERIØRTIPS