Hopp til innholdet
Søk
Close this search box.

Boligstyling

Boligstylist1 er en samleside for alle med interesse for bolig. Eller kanskje du gjerne vil lære mer og ikke vet helt hvor du skal starte i jungelen av bolig-tips og artikler. Her får du smarte tips og diy-prosjekter. Formålet er å gi råd som du faktisk kan gjennomføre selv. Ofte trinn for trinn. Boligstyling er ikke vanskelig. Tips oss også gjerne om saker eller del egne erfaringer og prosjekter om hjem og bolig.

BOLIGSTYLING

Boligstyling når du skal selge

På tide å selge bolig? Her en enkel manual og noen lure råd som kanskje er så selvfølgelig at du lett glemmer dem når det virkelig gjelder. Og ja, førsteinntrykk er viktig også når det gjelder bolig.

Mye kan du gjøre selv, og selv om en eventuell megler har oversikt, skader det ikke å ha sin egen huskeliste. Ta ansvar for å selge hjemmet ditt ved å gjøre boligen så innbydende for andre som mulig. Små detaljer kan fort bli utslagsgivende.

Boligstyling kan du selvsagt få hjelp til av proffer. Og er det store prosjekter kan det være lurt å få litt starthjelp. Mye kan du gjøre selv, og du blir flinkere etterhvert som du får mer erfaring.

Hva du kan gjøre selv

Øvelse gjør mester

Ikke vær redd for å brette opp ermene og gjøre litt selv. Start med enkle ting og skikkelige forklaringer eller videoer på for eksempel YouTube. Sjekk fører steder, før du setter igang. Boligstylist1 har svar på mye.

Boligstylist1 kan svare deg på mye av det du lurer på. På denne siden får du tips og trinnvise forklaringer. Det er lurest å sjekke same tema flere steder. Om du starter i det små kan det gi mestringsfølelse enn om du starter på noe stort og vanskelig. Som med det meste, er det trening, trening, trening som gir best resultater.

BOLIGSTYLING

Du kan gjøre mye selv

Mye kan du fikse selv om du starter i det små. Ting tar tid, så vær tålmodig og ikke gi opp. Vær nøye med å følge instruksjoner, spesielt mål og rekkefølge, kan det være smart å være nøyaktig med. Akkurat som når man baker kaker.

Selge bolig er ilddåpen for en boligeier. Engasjer deg og ta ansvar for de tingene du kan gjøre noe med. En megler vil kunne gi deg tips og instrukser. Som å rydde. Rydding og utlufting gjør ekstremt mye for førsteinntrykket. Vær nøye også ute fordi det er det første som møter kjøperen. Tenk på hva du hadde likt å møte selv.

Ikke ta det personlig

Prøv å se hjemmet ditt med nøytrale øyne. En kjøper kan bli nervøs for hvilke andre skjulte mangler boligen har når listene ikke er malte. Eller tenke at du vil godta et skambud fordi du ikke er så «nøye» på ting.

Boligstylist1 hjelper deg i ditt neste prosjekt eller når du trenger inspirasjon eller bare litt å hvile øynene på. Her får du forståelig informasjon og tips som er gjennomførbare. Både til styling og til kjøp og salg av bolig. Eller leie. Uansett er det mange ting å huske på for å ta de beste valgene.

BOLIGSTYLING